Saturday, February 28, 2009

charge perkhidmatan along berlesen ... kepala hot la!!!



Sesiapa yang singgah sila beri tahu aku kat part mana di gelar charge perkhidmatan ...apa pekerja kat situ update payment aku guna manual system ke sampai kena ada charge perkhidmatan?? apa pakai pc tu sampai nak run payment aku dua bulan ke sampai kena charge perkhidmatan ??? apa sebab nak trace akaun aku kat 2u 2u tu pun di kira charge perkhidmatan? apa kerajaan malaysia tak mampu bayar gaji pekerja perbadanan konon tolong orang tapi along berlesen sehingga kena charge perkhidmatan ????

untuk kepuasan tiap tiap bulan aku bukan bayar ptptipu tapi bayar charge perkhidmatan .... satu lagi projek kera untuk rakyat !!!!

11 comments:

Pewaris Reformasi said...

caj khidmat menipu :p

Nur said...

benar, adik saya jua mengeluh kerana perlu bayar charge penipu ini, jahat, sangat jahat, gile jahat, moga2 cepatlah Allah balas kejahatan mereka2 ini!

Ibnurashidi said...

Aduhh..sangat berapi ya kamu..kelakar pun ada part projek kera rakyat itu..hehe

thaliana_damia said...

pewaris reformasi:
itu namanya along ada lesen

fakhzan: thanks for understanding the suffer part or ptptn user


ibnu rashidi: memang saya berapi sebab ntah apa apa yang dia suh bayar

Caracol S. Trampt said...

hahahahha

Tuan nak mencarut sikit

CELAKA, SIAL, GET LOST, DEHYDRATE AND DIE!!!!!!

aiseh, panjang pulak.

macam case tuan, tuan mintak tangguh bayaran sebab sambung MSc. ingat kan tak der charge tambahan, tapi bila tangguh pun still berjalan.

Cakap jer lah riba atau bunga, ni nak berselindung sebalik charge perkhidmatan.

sila ulang makian kat atas tuh.

KNOWLEE said...

Nasib baik aku dah bayar abis.
Selamat duit aku 3-4 ribu utk byr extra charge diorg tuh.

thaliana_damia said...

tuan saya ske carutan mu itew sebab tiap kali bayar saya pun carut carut skali ...orang kata mencarut tak elok...tapi kalau amek bunga tu elok ke?

thaliana_damia said...

knowlee ...kalau kaya takpelah ..alhamdulillah ...

Caracol S. Trampt said...

kamu kene tag dengan ikhlas

Saichou said...

byk tu 23 ribu...smpai ke tua pun xabis..
dulu tolong, skang along
ni slh satu punca aku bnci BN

thaliana_damia said...

saichou ...bukan 23 ribu la ...ko tengok dengan enlargekan screen ...28 ribu to woi ...!!! lebih dahsyat, bulan lepas dia naik lagi interest aku jadi 28,105 sebab tak bayar ...along halal memang camtu