Tuesday, February 10, 2009

kadang kadang aku ske meletup ....

""aku xtau samada aku patt admit aku salah,just aku nak minta maaf if aku salah n if ko xnak de kaitan ngan aku lagi pun aku faham kenapa n aku terima..jus xelok putuskan silaturahim..but again i understood ur situation """

letupan berapi tahap lava karakatoa ...aku nak tanya sape mulakan game dahulu ...sape yang buat hal tak tentu pasal ....sape sape dan sape ....

ish ...apsal aku merapu di blog aku sendiri ....

5 comments:

KNOWLEE said...

Eeee...aku pun tertanya soalan yg sama jgk.
Siot ar bila ada dlm situation camni.
Ditambah plak ngan batu api.
Rasa nak membunuh org je.
Huh!

Fakhzan Marwan said...

Salam Damia,

Are u all right? What happens?

May u be blessed...nak merapu2 pun, merapu2 jer, this is your blog kan...:D

There were some people who are against my language used in the blog...hanginnnnnnnnnnnnnnn jer masa tuh...cit...

thaliana_damia said...

knowlee - orang kita memang ramai ske fire stone... apa agak diaorang tak takut fire stone kat akhirat???

fakhzan: i'm ok ...just sometime need place to burst out !!!

KNOWLEE said...

Aku angin gile dowh.
Mmg sial ar jantan ni.
Ada ke patut dia sound aku semata-mata nak backing betina yg dia baru kena 2-3 bulan tuh.
Siap kata cinta la, apa la.
skang aku dgn gembiranya kata, pegi mampus la korang. Hah!

P/S: Sori, bahasa aku kasar. tp aku rasa bahasa ni je yg sesuai nak gambarkan perasaan aku skang ni. =p

thaliana_damia said...

RILEKS KNOWLEE ...

AKU TAHU KEKADANG TAHAP KESABARAN MANUSIA DI UJI UNTUK MENENTUKAN APAKAH JENIS LAVA YANG AKAN MELUAP LUAP DARI GUNUNG BERAPI ... MANUSIA KADANG KADANG LAGI COMPLICATED DARI SYSTEM LRT