Wednesday, January 21, 2009

LEPas ni aku tak nak minat Keanu Reeves!!!

Arghhh...lagi skali ...bengang ah ngan mamat ni ....dan teruskan ..confirm lepas ni aku bakar dvd download matric ....

setelah aku baca kata kata si bodoh bebal mat salleh ni ..aku rasa nak marahkan diri aku sebab gaduh ngan sorang kawan yang kata cerita the day the earth stood still cm sampah. Aku siap backing cite tu penuh ngan message , ajak orang jaga alam sekitar, ajak orang jangan duk nak main perang perang ...dan tentang manusia yang memang tak pernah berubah ....tapi komen mamat KEANU REEVES ni memang buat aku hangen satu hari .... jahil murakabkah dia ???

tapi itu aku faham ...mat salleh, ikut propaganda cnn , bbc dia je ...ni negara arab yang bernama egypt tu ikut propaganda sape agaknya ??? siap benarkan ruang udara untuk yahudi laknatullah serang gaza? dah buta hati ke husni mobarak ??






3 comments:

virtual insanity said...

wut?siyes keanu reeves cakap camtu?dem huuuu

thaliana_damia said...

cik virtual
keanu reeves memang buat aku hangen ...aku annihilate dia dulu baru dia tau!!!

KNOWLEE said...

gila sengal!
aku pun tanak la minat dia dah!