Sunday, April 12, 2009

aku sceptic ngan ini mamat....

apsal dulu bakat nyanyian dia sengau semacam ...tapi kat OIAM bleh je dia survive ...aku rasa tok guru dia dulu salah ngajar ...ha ha ha ..aku dulu kalau bus lalu depan sekolah dia ..aku pun turut sama mengeboo ini mamat ...



itulah kalau betul rebung itu lenturnya ...cantiklah end result ...tapi satulah aku tak puas hati dengan malaysian lyricist ...kalau buat lagu lentok mengarut ...takde langsung nak naikkan semangat ..agak agak kalau pegi perang bleh hanyut semua orang ...

kenapa kita tak mampu buat lyric waktu zaman kopratasa, zaman zubir ali or like lagu epilog cinta dari bromley ...(sumtime i enjoy this 80's song) ..bkn tu je kualiti lagu kita jauh tertinggal bus dengan lagu dari PATI yang selalu kita hambat tu ...

5 comments:

Pa'chik said...

lagu geng PATI tu pun takde la bagus sangat jugak.. banyak je plagiat... hohoho...

tapi TG nik aziz ternangis dengar lagu amy hari sabtu ari tu wooo...

Saichou said...

mamat ni leh hilang lak sengau dlm oiam.. erm heran.

thaliana_damia said...

saichou: aku rasa dia minum air madu ngan asam jawa extra adabi

thaliana_damia said...

pa'chik:lagu mentari di ufuk timur tu memang layan

nina said...

sejarah mungkin berulang... ooo..
tu jer tagline yg ak tau pasal dia...
hahaha...

sengau gitu...