Saturday, January 1, 2011

Kenapa Dia dicemburui

Ditakdirkan dia bercinta dengan penjaga gawang malaysia yang super kebal dan tengah melonjak naik . Dan tiba tiba dia juga turut sama mendapat tempias ... aku bkn kerabat elia , sedara mara atau teman sekolah ... cuma hairan dan ajaib dah masuk dekad kedua alaf baru tapi perangai orang kita especially MELAYU yang majoritinya ISLAM masih ada duk perangai lama ...


memula dikatanya budak tu bukak kisah dia dan kekasih besar besaran ---itu blog peribadi dia nak cerita apa apapun dia .,,kita sume pun jenis bercerita kisah sendiri .cuma kita is NOBODY , jadi who cares ??? paling kurang those around our circle je la yang ambil kisah ... Jadi bila si penjaga gawang harimau malaya ni naik nama , bertempias blog dia orang menengok , dan kisah peribadi dah jadi tidak peribadi lagi


Tapi aku nak tanya buat si pendengki --- kamu nak ke si penjaga gawang waktu hanya jadi reserve player dulu ? tentu tak mahu kan , jadi biler sudah fames , biarlah kekasih hatinya mencoret segala kisah .. she deserves that ...ibarat macam MAWI , dulu waktu kerje kampung gaji rm400 sebulan sebab time tu Ina naim je mahu , bila dah fames berduyun duyun perempuan mahu dan bagi aku perempuan yang teruja lepas itu memang dah tahap materialistik

buat elia gadis berjari runcing --- u know ur bf well , just pray a lot that your relationship will be stronger forever kerana saya percaya anda menerima dia seadanya dengan ayat terakhir anda ---I will stand by his side even the whole world against him , besides I happened to know him back then when no one even care who is KFCM

2 comments:

Pa'chik said...

biasa lah tu... orang dengki gitu lah... bila kita kata derang jeles... bising marah-marah kita balik...

aku tengok kat forum memacam derang tulis kat budak pompan tu... ngutuk-ngutuk bagai... bodoh betul...

tak suka.. tak payah nak jenguk blog dia tu... buat untung budak tu je trafik blog naik mencanak... hehehe...

thaliana_damia said...

biasalah pa;chik ..orang kita ramai ada phd.