Monday, January 18, 2010

Ko kuat Sahabat

Sahabat ...maaf aku tak reti tulis sajak

pandai lelaki itu berkata kata ---dengan kau dia buat status :in open relationship , takpun its complicated

Tapi dengan budak tu terus je status dia jadi : in a relationship

---ibarat tanah kubur masih merah , ibarat cerai belum habis edah ---selamba dia je tinggalkan kau


Aku tahu kau kuat ... be strong ya ...nyamuk macam ini sembur dengan ridsect je ...


Kenapa suka tanam tebu ???? robert kuok dah banyak sangat saham ke >


Kawan mungkin kau takkan baca sajak aku ...tapi serious aku tak tahu perlu simpati bagaimana bile kau menangis di corong telefon ...bodoh lelaki tu ...kau yang baik ni dia pandang sepi ...

Atau lelaki itu tidak reti mengeja apa itu makna perempuan baik ...

semoga kau jumpa yang terbaik ..

8 comments:

redline said...

nice. saya suka ayat ini, lelaki itu tidak reti mengeja apa itu makna perempuan baik. macam kena dengan saya saja. hehe

salam kenal, lompat2 blog dari blog isma ae =)

KNOWLEE said...

Lelaki seperti itu lelaki yg BUTA.
BUTA HATI, BUTA AKAL dan BUTA JIWA.
Hanya lelaki bodoh yg sentiasa lepaskan perempuan yg baik.
Hanya lelaki dungu yang menghina perempuan yang baik.
Hanya lelaki bangsat yang mempermainkan perasaan perempuan yang baik.
Hakikatnya, lelaki itu adalah lelaki yang malang.
Malang kerana mengejar perempuan yang tidak ekslusif.
Malang kerana mengejar dosa kering.

Bodoh sungguh lelaki itu.

thaliana_damia said...

Redline : terima kasih sudi letak jejak tapak di tempat ini ...janganlah jadi yang buta hati pada wanita ...cuba kalau anda yang diterkena ..bagaimana sakit ya rasa hati itu?

thaliana_damia said...

knowlee : memang lelaki itu buta ..yang dia tahu mencari cinta selepas satu lagi cinta

redline said...

thalia,

maksud saya macam kena pada saya itu, sayalah perempuan yang dia tak 'reti eja' itu. huhu.

redline said...

eh lupa nak ucap sama-sama. =)

thaliana_damia said...

redline : lelaki selalu buta

thaliana_damia said...

redline : lelaki selalu buta