Monday, March 16, 2009

aku ingat accident ...

balik dari senawang ke kl amek masa 4 jam ...biasanya 1 jam lebih dah sampai ...aku ingatkan accident ke apa, lori terbalik ke rupanya banjir di depan upm .... sume kereta pakat masuk 1 lane je .,...jadilah kesesakan lalulintas ....


kete depan tu sebuah bmw yang poyo apabila ingin menyelit di depan kereta tanpa rasa kasihan dan budget ensem ...

inilah gambar banjir depan upm ...ala ladang yang orang slalu buat iklan ke kononnya cm kat new zealand ...

4 comments:

Ibnurashidi said...

Salam...

Begitu banyak air bah menakung ya..musim banjirkah?

KNOWLEE said...

ooooooooooo...
Baru aku tau iklan ladang tu kat UPM aje rupanyaaaaaaaa...

thaliana_damia said...

ibnu rashidi: belum lagi tahap musim tengkujuh tapi beselah banjir kat kl ...memang sure jam ...

knowlee: jimat cost tu buat kat upm banyak je iklan lembu dan susu tu kat upm cuma masuk tv nampak kat nz

Caracol S. Trampt said...

lorr ingat kan di kelantan jer banjir