Sunday, August 25, 2013

makbul sebuah doa

"mama, malam ni orang ada dinner , nanti doakan orang dpt lucky draw i phone 5 ", kata aku sambiliron baju nak pergi dinner.
"ok", itu je mama aku jawab . since zaman sekarang orang banyak pakai ipad my mum think i want ipad instead of my wish iphone ....


dinner berjalan ...and ...i win lucky draw Ipad 4 ...Alhamdulillah ....its easy to bring  for travel trip ...selama ni orang beli ipad aku tahan nafsu , dapt bonus 4,5 bulan pun dalam kepala fikir untuk travel trip. dan selalu fikir itu kehendak bukan keperluan ...see sabar itu besarganjarannya ....yang penting doa ibu ...



so mama , please pray hard sayadapat partner of life yang sejiwa especially bab melancong ...amin

2 comments:

Time Traveller said...

untung giler dapat Iphone 4..
memang saving la duit kumpul untuk iphone.. boleh travel ek hahaha :D

thaliana_damia said...

not iphone la , i pad ...pls sponsor me iphone 5s ok ...ok i know yourcomment saya pakai nokia lampu suluh tahan je beberapa benua ..haha